joi, 3 iunie 2010

Vasele in care se pot oferi verdeturi pentru pasarile , papagalii de companiie.

Acestea pot fi de ori ce fel doar sa pastreze in interiorul lor aceste vredeturi.
Uni ofera aceste verdeturi fara a le pune in vase speciale ci sub forma de furaje ca si la vite intrun fel de iesle , nu este gresita nici aceasta decizie doar ca calitatea verdeturilor scade cu fiecare ora datorita ofiliri astfel ca acestea trebuie schimbate zilnic.
In cazul in care vati decis sa oferiti pasarilor posibilitatea ca aceste verdeturi sa fie tot timpul proaspate eu va recomand sa le puneti intrun vas din care acestea sa poata sa isi traga apa necesara pentru a fi proaspete pana in momentul schimbari asternutului din cusca colivie.
Pentru aceasta trebuie sa infasurati partea inferioara a plantei in hartie non toxica , fie umpleti vasul cu nisip nisipul find mai indicat si ulterior puneti apa in acest vas , astfel plantele oferite consumului vor fi verzi si proaspete pana la o saptamana.
Cel mai indicat ar fi sa folositi vase din metal argintat deoarece calitatile argintului purifica apa si tot ce intrain contact cu acesta distrugand bacterile astfel asigurati un plus de vitalitate pasari , papagalului dumneavoastra.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu